ИЗКУСТВОТО ДА КОНСЕРВИР& (Paperback)

ИЗКУСТВОТО ДА КОНСЕРВИР& By ДЕСИС&#105 Cover Image
$49.47
SPECIAL ORDER--Call store for details
This book cannot be returned.

Description


Изкуството да консервираш е окончателен наръчник за почитаната от времето традиция за консервиране на храни. Независимо дали сте опитен консервант или начинаещ, който иска да започне, тази книга предоставя цялата основна информация и техники за консервиране на храна у дома.


Започвайки с преглед на историята на консервирането и консервирането, тази книга ви превежда през процеса стъпка по стъпка, предоставяйки подробни инструкции и полезни съвети, за да гарантирате вашия успех. От избора на най-пресните продукти до избора на правилните буркани и оборудване, вие ще научите всичко, което трябва да знаете, за да запазите любимите си плодове, зеленчуци, меса и др.


С над 100 рецепти за конфитюри, желета, кисели краставички, закуски, сосове и други, предлага вкусна гама от опции за целогодишно удоволствие. От сладки до пикантни, пикантни до пикантни, има рецепта за всеки вкус и повод.

С тази книга като ваше ръководство ще откриете удовлетворението от създаването на собствени вкусни консерви и радостта да им се наслаждавате през цялата година

Product Details
ISBN: 9781783573721
ISBN-10: 1783573724
Publisher: Not Avail
Publication Date: March 9th, 2023
Pages: 366
Language: Bulgarian