ЛАКО ДОМАЋЕ ПИВО (Paperback)

ЛАКО ДОМАЋЕ ПИВО By Јасна &#10 Cover Image
$39.99
SPECIAL ORDER--Call store for details
This book cannot be returned.

Description


Пиво са својим слатким, препеченим, сладним или орашастим укусом може додати дубину јелима од доручка до грицкалица, десерта и главних јела . . И не брините да ћете се напити - скоро сав алкохол испари током процеса кувања. Ова јела ће навести ваше госте да се запитају који је тајни састојак (и да се врате по још ).


Различита пива се добро слажу са различитим намирницама, тако да је важно да научите разлике у укусу пре него што кренете у кухињу. Пиво се може поделити у две главне групе алес и лагер. Але, оригинално пиво, кува се на начин који резултира воћним, земљаним укусима . Лагери користе модерније системе за припрему пива да би били лакши и суви. Свака врста пива има изразито другачији укус који се добро слаже са одређеном храном. Испод ћете пронаћи преглед неколико уобичајених типова и неке рецепте који користе сваки од њих.


Пшенично пиво

Пшенична пива су бледа, често нефилтрирана (дакле, мутна) и имају воћни, благи, оштрих ивица укуса, добро се слажу за салате и рибу.

Пале Але и Биттер

Његова хрскавост прелепо сече кроз богато, масно месо попут дивљачи. Пале але је јаче, са снажнијом карбонизацијом и добро се слаже са свиме, од хлеба и сира до рибе и чипса.

Портер

Мање је тост него стоут и мање горак од бледог пива, а посебно добро покупи укусе у чорби.

Стамени

Стоут доноси укусе у свему, од шкољки до гулаша. Због својих изразитих нота кафе и чоколаде, савршен је и за мешање у богате десерте.

Product Details
ISBN: 9781783573370
ISBN-10: 1783573376
Publisher: Not Avail
Publication Date: March 20th, 2023
Pages: 218
Language: Serbian